Dinto nieuws

16 berichten gevonden

Dames 2 moet berusten in nederlaag tegen Croonenburg

13-10-2016 CASTRICUM - De derby tussen de vrouwenhoofdmacht van Croonenburg en Dinto 2 is door de thuisploeg overtuigend gewonnen:4-0.

Coach Rick Breeuwer van Dinto moest berusten in de nederlaag. ”Croonenburg speelde gewoon erg goed. Vooraf hoorde ik van hun coach Arjen Pauzenga, dat ze tegen…

Het blijft spannend voor De Nijs/Dinto na nederlaag bij Madjoe

09-03-2015 ENKHUIZEN - De volleyballers van De Nijs/Dinto gaan een spannend competitieslot tegemoet. Door de 4-0 nederlaag bij Madjoe is de formatie van coach Wim Moorman nog steeds niet veilig in de promotieklasse.
De verschillen zijn erg klein in de middenmoot en daardoor staat Dinto, ondanks een…

Dinto teams beginnen competitie met nederlaag

23-09-2013 AMSTERDAM – De volleybalhoofdmachten van Dinto zijn beiden de competitie met een nederlaag tegen VV Amsterdam begonnen. De vrouwen van Bejo/Dinto waren nog dicht bij een overwinning maar konden het matchpoint in de vierde set niet verzilveren:3-2. De mannen van De Nijs/Dinto liepen vier sets goed…

Smadelijke nederlaag voor dames Bejo/Dinto 1

06-02-2012 AMSTERDAM – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen Pharmafilter/US een smadelijke nederlaag geleden. De ploeg van coach Derk de Saegher kon geen keer aanspraak maken op setwinst en ging derhalve met 4-0 onderuit.
Doordat de overige concurrenten ook verloren staat Dinto nog wel steeds aan…

Eerste nederlaag voor dames 2 Dinto

05-12-2011 ZAANDAM – De volleybalsters van Dinto 2 zijn tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De ploeg van Geco Verblaauw kwam nog op een 1-2 voorsprong, maar gaf vervolgens het heft uit handen: 3-2.

“We waren niet helemaal in goeden doen”, vond Verblaauw. “Toch was het ook weer niet…

Bejo/Dinto lijdt nipte nederlaag tegen VC Velden

14-11-2011 VENLO – Tegen het lager geklasseerde VC Velden hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een nipte nederlaag geleden: 3-2.

“Het was wisselvalligheid troef”, volgens de trainer/coach Derk de Saegher. “Een enorme tegenvaller want we waren gewoon beter. We staan de derde set acht punten voor en…

Dinto/de Boemel gaat het schip in tegen Gemini S

26-10-2009 HILVERSUM – De volleyballers van De Boemel/Dinto zijn tegen de eerste nederlaag aangelopen. Gemini/S was op de belangrijke punten trefzekerder dan de ploeg van Eric den Boef: 3-1.
 
“We hadden het op de buitenkanten niet vandaag”, was de overduidelijke conclusie van den Boef. “Met…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende