Dinto nieuws

16 berichten gevonden

Onverwachte nederlaag voor mannen De Nijs/Dinto

12-10-2009 SOEST – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn tegen een onverwachte nederlaag opgelopen. Opponent Sovoco had nog geen duel gewonnen, maar ontpopte zich als een onneembare veste voor de ploeg van Geco Verblaauw: 3-1.
 
“ We speelden aanvankelijk zonder bezieling. Het begon al rommelig…

Tweede nederlaag voor dames Bejo/Dinto

28-01-2008 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn tegen de tweede nederlaag van dit seizoen aangelopen. In een spannende wedstrijd tegen Huizen waarin zelden het gebruikelijke niveau gehaald werd liet de ploeg van Rick Breeuwer zich het kaas van het brood eten: 2-3.

Huizen staat laag…

Eerste nederlaag voor Bejo/Dinto

17-12-2007 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn in hun tiende duel tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Stam/Sovoco uit Soest kwam in eigen huis veel beter uit de startblokken en zegevierde na een bittere strijd uiteindelijk met 3-2.

Coach Rick Breeuwer zag zijn ploeg…

Eerste nederlaag voor heren 2

02-11-2007 WARMENHUIZEN – In een boeiend treffen, waarin de strijd om de koppositie in de promotieklasse centraal stond, zijn de volleyballers van Dinto 2 tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De formatie van Nikolajev Ligthart kwam na een 2-1 voorsprong net tekort tegen WVV ’72 uit Wijk aan…

Zevende nederlaag op rij voor heren 2

27-01-2007 WARMENHUIZEN – Kampioenskandidaat VCC ’92 heeft tegen de volleyballers van Dinto 2 sportieve revanche genomen voor de verassende thuisnederlaag in de eerste competitiehelft. Nadat Dinto brutaal een 1-0 voorsprong had genomen kwam de Wormer dadendrang al snel bovendrijven: 1-3.

Zoals zo vaak…

3-1 nederlaag voor Dinto 2

06-03-2006 bron: Schager Courant
AMSTERDAM – Ondanks de 3-1 nederlaag hielden de volleyballers van Dinto 2 een tevreden gevoel over van het duel met US 3. Twee sets konden de Warmenhuizer reserves uitstekend partij geven en dat was veel meer dan vooraf was gedacht.
Het is op dit moment puur overleven…

Nederlaag voor Dinto D2

18-11-2005 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben de vrije val op de ranglijst van de promotieklasse tegen US 2 niet tot stilstand kunnen brengen. De Amsterdamse koploper troefde de ploeg van Fons Goudsblom op alle fronten af en zorgde daarmee voor de grootste nederlaag…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-volgende