Dinto nieuws

51 berichten gevonden

Dubbele overwinning in de Doorbraak

31-01-2005 In sporthal De Doorbraak was er weer dubbel feest. De volleybalsters van Bejo/Dinto grepen tegen SSS 1 uit Barneveld de volle winst: 4-0. De mannenhoofdmacht van De Nijs/Dinto pakte tegen Huizen drie belangrijke punten: 3-2.

Dinto moest het zonder de geblesseerde libero Els Stoop doen, maar…

Klinkende overwinning voor dames 2 Dinto

03-12-2004 De volleybalsters van Dinto 2 hebben zich uitstekend gerevancheerd voor de verrassende nederlaag tegen Voluit. Tegen het altijd lastige Volendam 1 werd een klinkende 4-0 overwinning behaald.

Na het vertrek van enkele routiniers heeft het team van Volendam duidelijk aan kracht ingeboet. Toch…

Dubbele overwinning in de Doorbraak

29-11-2004 Het was eindelijk weer eens dubbel feest in sporthal de Doorbraak. Na een periode van twee jaar boekten de beide volleybalhoofdmachten van Dinto in hetzelfde weekeinde een thuisoverwinning. Toch viel er vooral bij de dames van Bejo/Dinto nog heel wat werk te verzetten, voordat de champagne ontkurkt…

Overwinning heren 2 op Allides

14-10-2004 HAARLEM – In een enerverende wedstrijd hebben de volleyballers van Dinto 2 een zege binnengesleept tegen het sterke Allides: 2-3.

Dinto moest het stellen zonder de vaste diagonaalspeler Jean Dekker. Zijn positie werd uitstekend ingevuld door Wouter Piersma. Allides, dat vorig seizoen…

Sensationele overwinning van heren 2 op Ardea 1

08-02-2004 De volleyballers van Dinto 2 hebben een sensationele overwinning behaald op het sterke Ardea. Thuis werd nog kansloos verloren, in de return echter, lieten zij geen spaan heel van de opponent: 0-4.

Dinto startte onzeker. De pass kwam niet aan en daardoor was de aanval veel te slap: 5-1. De…

Mooie overwinning heren 2 Dinto

18-12-2003 ‘T ZAND – In de streekderby tegen de heren van The Serve hebben de volleyballers van Dinto 2 aangetoond dat de huidige selectie flink moet kunnen klimmen op de ranglijst. In een bloedstollende partij pakten de Warmenhuizense reserves vier belangrijke punten: 1-3.

Voor beide partijen was er…

Dames 2 Dinto bovenaan na overwinning op Whamwham

14-12-2003 ZWAAG – Tegen Whamwham hebben de volleybalsters van Dinto 2 de koppositie weer overgenomen van Zaanstad. Alleen in de eerste set was er sprake van een evenwicht. De volgende drie speldelen werd de thuisploeg volledig overspeeld: 0- 4.

Coach Fons Goudsblom reisde af naar Zwaag zonder Paulien…

bericht 36 t/m 42
vorige-4-5-6-7-8-volgende