Dinto nieuws

22 berichten gevonden

Dames 2 pakt brutaal de leiding

04-10-2008 UITGEEST – Door een 0-4 overwinning op het lastige Voluit hebben de volleybalsters van Dinto 2 brutaal de leiding genomen in de promotieklasse.

De volle winst was gezien het feit dat Dinto zonder de vaste spelverdeelster Gemma Latenstein moest aantreden zeer verrassend te noemen. Coach…

Dames 2 pakt volle winst tegen Haarlem

19-01-2008 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben tegen het lager geklasseerde Haarlem de volle winst binnen gehaald. De ploeg van gelegenheidscoach Rick Breeuwer speelde gedegen en kwam alleen in de vierde set in de problemen: 4-0.

Vooral de servicedruk van Gemma Latenstein zorgde in het…

Enerverend duel pakt goed uit voor Bejo/Dinto

14-01-2008 WARMENHUIZEN – In een weinig verheffend, maar wel zeer enerverend duel hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto “buur” Croonenburg met 3-1 weggezet.

Zo poetste de ploeg van Rick Breeuwer het geschonden blazoen na het eerste verlies dit seizoen tegen Sovoco weer enigszins op. Het ging echter…

Bejo/Dinto pakt winst in wedstrijd van hoog niveau

15-10-2007 HUIZEN – Na de mooie 1-3 winst op de nog ongeslagen hoofdmacht van Huizen was voor trainer Rick Breeuwer al meer duidelijk hoe hij zijn volleybalsters van Bejo/Dinto moet inschalen.

“Ik denk dat dit een wedstrijd van teams uit de topdrie van de regiodivisie geweest is. Het was echt een pot…

Heren 2 pakt winst tegen Martinus

11-10-2007 AMSTELVEEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben ook na hun derde duel de verrassende koppositie in de promotieklasse behouden. Na verlies van de eerste set tegen Martinus kwam de ploeg van Nikolajev Ligthart steeds beter op dreef en zegevierde met 1-3.

Martinus beschikte over een…

Heren 1 pakt belangrijke punten in de strijd om de tweede plaats.

26-03-2007 WARMENHUIZEN – De wedstrijden van de hoofdmachten van Dinto verliepen dit weekeinde naar verwachting. De mannen van De Nijs/Dinto verspeelden tegen het laaggeplaatste Omniworld de laatste set, maar tekenden wel vier belangrijke punten bij: 3-1.

Aanvallend waren beide teams aanvankelijk…

Heren 2 pakt de punten in Enkhuizen

05-02-2007 ENKHUIZEN – Eindelijk was er weer eens een overwinning voor de volleyballers van Dinto 2. Laagvlieger De Streek werd gedecideerd door de ploeg van Nikolajev Ligthart aan de kant gezet: 0-4.

In feite was de eerste set beslissend voor het duel. De zeer jeugdige thuisploeg kwam op setpoint…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-volgende