Dinto nieuws

6 berichten gevonden

Heren 2 uitgeschakeld in de bekercompetitie

19-10-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 zijn uitgeschakeld in de bekercompetitie. De ploeg van Cees Bloothooft, uitkomend in de promotieklasse, was niet opgewassen tegen de koploper van de derde divisie, A.G.A.V.S. uit Soesterberg: 0-3.
 
“Het is vooraf bezien, gezien het…

Dinto mannen kunnen goede spelniveau niet vasthouden

14-10-2013 WARMENHUIZEN – Tegen de koploper in de derde divisie A.G.A.V.S. hebben de mannen van De Nijs/Dinto één set uitstekend partij kunnen bieden. De ploeg van gelegenheidscoach Cees Bloothooft zakte daarna ver weg tegen de Soesterberger formatie:1-3.

Het zag er zo mooi uit voor de thuisploeg in…

Fraaie zege voor De Nijs/Dinto in Soesterberg

15-10-2012 SOESTERBERG – Door een fraaie 2-3 overwinning op het sterke A.G.A.V.S. hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de hoge positie in de regiodivisie behouden.

De formatie ging volgens coach Geco Verblaauw met angst en beven naar Soesterberg. “Ze hadden vorig seizoen met een dikke 4-0 op de…

Dinto/De Nijs kansloos tegen A.G.A.V.S.

17-10-2011 SOESTERBERG – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn kansloos verslagen door A.G.A.V.S.: 4-0.

“Het was een matige vertoning”, verzuchtte coach Cees Bloothooft. “We misten vijf spelers, die normaal gesproken veel in de basis staan, maar dit mag zeker niet als excuus gebruikt worden. De…

Dinto/De Boemel strijdend ten onder in Bekerfinale

06-04-2010 SOESTERBERG – De bekerfinale tussen de volleyballers van Dinto/De Boemel en Huizen was ongekend spannend en spectaculair. De ploeg van coach Eric den Boef ging uiteindelijk met 1-3 strijdend ten onder.
 
Den Boef had zijn ploeg vooraf opgedragen om alles te geven en dan wel te zien…

Klinkende overwinning voor Dinto/de Boemel H2

23-01-2010 SOESTERBERG – Door een klinkende 0-4 overwinning op A.G.A.V.S. hebben de volleyballers van Dinto/de Boemel de tweede plaats in de regiodivisie in handen gekregen.
 
“Dit is ook de plek waar we thuis horen”,vond coach Eric den Boef. “Koploper Huizen is voor ons een maatje te groot,…