Dinto nieuws

6 berichten gevonden

Heren 3 kan geen potten breken tegen De Streek

14-12-2009 ENKHUIZEN – Tegen het hoog geklasseerde De Streek hebben de volleyballers van Dinto 3 geen potten kunnen breken: 3-1.
 
Aanvoerder Nikolajev Ligthart was niet tevreden over het vertoonde spel. “We waren niet echt geïnspireerd. Het was blokkerend een drama en ook de passing bleef…

Dinto Heren 2 pakt overwinning op de Streek in Enkhuizen

26-01-2009 ENKHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben de hoge positie op de ranglijst door een 1-3 overwinning op de Streek behouden.

Aanvoerder Nikolajev Ligthart was redelijk tevreden over het spel. “We maakten de eerste drie sets goed gebruik van de hoge foutenlast van de Streek. Onze…

Dinto 2 maakt korte metten met De Streek

21-10-2006 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – In een door aanvoerder Nikolajev Ligthart omschreven als “ weinig fascinerend ” duel hebben de volleyballers van Dinto 2 korte metten gemaakt met het jeugdige De Streek uit Enkhuizen: 3-1.

Het verschil tussen de beide teams was aanzienlijk. De jonge…

Dinto H2 - de Streek 3-2

27-01-2006 Bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – In een boeiend duel hebben de volleyballers van Dinto 2 het jeugdige de Streek op de knieën gedwongen. De Enkhuizense opponent kwam met 0-2 voor maar moest uiteindelijk buigen voor de geroutineerde thuisploeg: 3-2.

De Streek is ontstaan uit een…

Dinto 2 gaat af als een gieter tegen De Streek

15-01-2005 De volleyballers van Dinto 2 hebben zichzelf een uiterst slechte dienst bewezen in de race om de tweede plaats in de promotieklasse. Het jeugdige De Streek uit Enkhuizen was met 1-3 te sterk.

In de eerste set leek het erop, dat Dinto de bezoekers volledig zou wegspelen. Zonder zelf…

Heren 2 Dinto laat punten liggen tegen De Streek 1

02-10-2003 WARMENHUIZEN – In de eerste wedstrijd van het seizoen speelden de herenvolleyballers van Dinto 2 gelijk een slopende vijfsetter. Tegen het jeugdige team van de Streek uit Enkhuizen stond de ploeg met 2-1 voor om uiteindelijk met 2-3 te verliezen.

Het team van de Streek is ontstaan uit de…