Dinto nieuws

20 berichten gevonden

Nieuwe Trainer Heren 1 bekend!

27-01-2008 Nadat de huidige trainer van heren 1 Eric den Boef had aangekondigd dat dit zijn laatste seizoen als trainer zou zijn, is er weer hard gezocht naar een nieuwe trainer! En die is bekend! Wim Moorman.
Wim is trainer geweest van o.a. Ardea en VC Niedorp. Met VC Niedorp is hij gepromoveerd…

Eindelijk trainer voor Heren 4

10-01-2008 Het is eindelijk gelukt een trainer voor heren 4 te vinden, Bob Versteegh bij de club gekomen als coördinator voor de jeugdteams, heeft zich laten strikken. Hij was al gewaarschuwd, geef je een vinger, nemen ze je hele hand, maar desondanks heeft Bob er veel zin in. Met zijn enthousiasme moet het…

Nieuwe trainer Bejo/Dinto ziet lichtpuntjes voor de toekomst

05-02-2007 OVERVEEN – Er is veel werk aan de winkel voor Rick Breeuwer, de kersverse trainer/coach van Bejo/Dinto.
Zijn ploeg had de eerste drie sets niets in te brengen tegen Haarlem en moest genoegen nemen met een gelijkopgaande strijd in het laatste deel: 4-0.

Er zat aanvankelijk heel veel…

Eric den Boef per direct trainer van Dinto

10-02-2006 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – De mannenvolleybalhoofdmacht van De Nijs/Dinto heeft voor de rest van het seizoen een opvolger weten te vinden voor de onlangs opgestapte trainer/coach Cees Bloothooft.

Eric den Boef is bereid gevonden om per direct de training en coaching van het…

Vertrek trainer overschaduwd spannende wedstrijd Gemini-S - de Nijs/Dinto

06-02-2006 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – De topper tussen de mannen van De Nijs/Dinto en koploper Gemini/S uit Hilversum was qua spel en spanning één om de vingers bij af te likken. Na een pittige strijd moest de ploeg van Cees Bloothooft uiteindelijk eervol het onderspit delven: 3-2. Het werd…

Erik den Boef nieuwe trainer voor Dinto mannen

24-01-2006 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – De mannenvolleyballers van De Nijs/Dinto zullen volgend seizoen getraind worden door Erik den Boef. De Schagerbrugger zal dan het roer overnemen van Cees Bloothooft.

Het is de derde keer dat den Boef een divisieploeg onder zijn hoede zal hebben. In…

Cursus Trainer Circulatie - Mini volleybal

17-11-2005 In de periode januari/februari 2006 wordt een cursus Trainer Circulatie Minivolleybal gehouden. Iets voor jou ?? Kijk op de Informatie pagina van deze site.

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-volgende