Dinto nieuws

20 berichten gevonden

Mooi verjaarscadeau voor trainer Johan Veltman

30-10-2005 Johan Veltman, die gisteren zijn verjaardag vierde, was zeer te spreken over het cadeau van zijn meiden. Zij wonnen namelijk met 4-0 van het Arnhemse Arvevo en bezetten daardoor nu de eerste plaats in het klassement.

VV Schoorl zoekt trainer

18-05-2005 Ik ben op zoek naar een trainer voor 1 van de volgende groepen:
·        C-jeugd
·        A-jeugd
·        Dames recreanten


Met vriendelijke groet,

Ernst…

Trainer Cees Bloothooft voorlopig buiten spel

31-01-2005 Tijdens de wedstrijd De Nijs/Dinto - Huizen, waarbij Cees Bloothooft als libero fungeerde, heeft de trainer  van de Dinto mannen zich ernstig geblesseerd. Bij een actie om de bal te spelen, kwam hij ongelukkig terecht.
Bezoek aan het ziekenhuis bracht aan het licht dat zijn spaakbeen was…

Nieuwe trainer voor vrouwen Bejo/Dinto 1

08-04-2003 Met ingang van het nieuwe seizoen zal Leo Snepvangers de training van het eerste damesteam op zich nemen.Snepvangers wordt de opvolger van Hans Janssen, die het team als interim trainer onder zijn hoede nam toen Henk Meijer halverwege het seizoen wegens gezondheidsredenen moest afhaken. Behalve…

Mannen Deloitte&Touche/Dinto op zoek naar nieuwe trainer

07-02-2003 Het eerste heren team Deloitte&Touche/Dinto uit Warmenhuizen moet op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige trainer Ruud v/d Ploeg uit Edam moet wegens gezondheidsredenen verstek laten gaan.

v.d. Ploeg, die al geruime tijd kwakkelt met zijn gezondheid, zal zolang het gaat de…

Henk Meyer stopt als trainer bij dames 1 Bejo/Dinto

28-01-2003 De trainer van het eerste damesteam van Dinto heeft te kennen gegeven te willen stoppen en het liefst zo spoedig mogelijk. Zijn persoonlijke situatie noopt hem hiertoe, het is fysiek moeilijk op te brengen en vooral de verre uitwedstrijden zijn een te grote belasting. Aanvankelijk als trainer…

bericht 15 t/m 20
vorige-1-2-3-volgende