Belangrijke informatieavond voor coaches

Gepubliceerd:

I.s.m. de Nevobo is het Dinto gelukt om een avond vast teleggen waarbij handreikingen en inspiratie wordt gegeven om de rol als coach zo goed mogelijk uit te voeren.

Onderwerpen hoe geef ik structuur aan een groep spelers en wat voor afspraken maak je. Hoe stimuleer het team en welke aandacht is nodig?  De voorbereiding op de wedstrijd. Jouw houding als coach die belangrijk is om postitiviteit, plezier en ontspanning uit te stralen. Maar ook beslissingen die je neemt als coach ( posities, wissels toepassen)

Allemaal zaken die aan de orde komen op deze avond.

 

Je wordt hierbij van harte uitgenodigd op maandag, 5 november om  19.30 uur in de personeelsruimte van JP Beemsterboer FoodTraders BV aan de Stationstraat  17 in Warmenhuizen. De bijeenkomst zal tot ongeveer 22.00 uur duren.


De avond wordt verzorgd door Ine Klosters. Zij heeft een eigen bedrijf  (” PassOnChances”) met een brede basis aan  ervaring maar vooral een groot hart voor de maatschappelijke waarde van sport en in het bijzonder een focus op jeugd.

Vorig seizoen heeft ze bij Dinto twee clinics verzorgd voor jeugdtrainers. Deze werden druk bezocht en deelnemers vonden het waardevol. De manier waarop Ine deze bijeenkomsten presenteert, werkt  zeer inspirerend en motiverend.

En of je nu beginnend coach bent of al jaren een team begeleidt:  deze avond is eigenlijk een must om bij te wonen.

 

Voor deze avond vragen wij aan deelnemers geen kosten.

 

Inmiddels zijn de coaches van Dinto welke een Jeugdteam in de A-B-C competitie onder hun hoede hebben persoonlijk uitgenodigd voor deze inspirerende avond.

Maar misschien zijn er onder de lezers van bovenstaand bericht nog belangstellenden die hier ook graag bij aanwezig willen zijn. Dit geldt ook voor  lezers/ coaches van andere verenigingen.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

 

Voor vragen en aanmelding contact opnemen met

 anja@verkamman.nl of 06-51675265