Start trainingen in de week van 3 augustus 2020

Gepubliceerd:

Het nieuwe seizoen gaat binnenkort al weer van start. Doordat er i.v.m. corona vanaf maart geen trainingen meer zijn geweest en er geen wedstrijden meer gespeeld konden worden, bieden wij alle teams (behoudens de CMV) de mogelijkheid om, eerder dan gebruikelijk, te starten met de trainingen m.i.v. maandag 3 augustus 2020. Vanaf deze datum kan er dus worden getraind volgens het trainingsschema ( te vinden onder de button ”informatie” Het is de keus van de trainer om in de week van 3 augustus te starten met de training of na de kermis Warmenhuizen (zoals altijd de gewoonte was). Voor de CMV blijft het hetzelfde, zij zullen starten met de trainingen in de week dat de basisscholen weer beginnen. De trainingsgroepen worden geïnformeerd door hun trainer wanneer hij/zij wenst te starten met de trainingen.

 

I.v.m. corona graag de navolgende punten in acht nemen:

 

Toeschouwers/ouders/begeleiders tijdens de training worden (voorlopig) niet toegelaten.

Alle leeftijdsgroepen kunnen weer “gewoon” volleyballen, dus zonder afstand te houden binnen de lijnen.

Buiten het veld hoeven kinderen tot en met 12 jaar onderling en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden.

Buiten het veld hoeven jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

Alle andere leeftijdsgroepen houden buiten het veld 1,5 meter afstand tot elkaar.

Binnenkomst van de spelers via de hoofdingang. Na afloop van de training de sporthal/sportzaal verlaten via de uitgang van de sportzaal.

Spelers kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten zoals verkoudheidsklachten of griepverschijnselen.

Kleedruimtes, sportkantine en douches zijn weer open. Het advies is om vooraf thuis om te kleden en afloop van de training direct naar huis te gaan en thuis te douchen.

Handen wassen voor en na bezoek aan de sporthal/sportzaal.

Er is een nieuw ventilatiesysteem geïnstalleerd in de sporthal. Deze voldoet aan alle eisen.

Na afloop van de training dienen de spelers direct de accommodatie te verlaten.

Nieuwe trainingsgroepen mogen de sporthal/sportzaal pas betreden als de voorgaande groep de sporthal/sportzaal heeft verlaten.

Voor alles geldt: “gezond verstand” gebruiken staat voorop.