CORONA PROTOCOL FONS GOUDSBLOM TOERNOOI

Gepubliceerd:

*  Bij binnenkomst van de sporthal de handen desinfecteren.

*  Buiten het veld hoeven kinderen tot en met 12 jaar onderling en tot volwassenen geen 1,5 meter  afstand te houden.

*  Buiten het veld hoeven jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

*  Alle andere leeftijdsgroepen houden buiten het veld 1,5 meter afstand tot elkaar.

*  Een ieder kan door de organisatie worden geweigerd of naar huis worden gestuurd bij (vermoeden van) klachten zoals verkoudheidsklachten of griepverschijnselen.

*  Kleedkamers zijn gereserveerd voor de niet-Dinto teams. Op de deur van de kleedkamer staat vermeld welk team gebruik mag maken van de kleedkamer. Voor 18 jaar en ouder geldt ook in de kleedkamer de 1,5 meter afstand. Dinto teams wordt verzocht om zich vooraf thuis om te kleden en na afloop van het toernooi thuis te douchen. Voor alle teams geldt het advies: kleed je vooraf thuis om en douche na afloop van het toernooi thuis.

*  Handen wassen voor en na bezoek aan de sporthal/sportzaal.

*  Teams dienen op de tribune plaats te nemen en mogen pas starten met inspelen als de wedstrijd op het speelveld is geëindigd en de teams het speelveld hebben verlaten.

*  Schud geen handen.

Spreekkoren aanheffen of zingen en schreeuwen bij wedstrijden is niet toegestaan.

*  Wisselspelers van 18 jaar en ouder moeten als zij buiten het veld staan 1,5 meter afstand houden. Hetzelfde geldt voor staf, arbitrage en tellers.

*  Bij bezoek aan de kantine houd je aan de corona regels van de kantine, neem de 1,5 meter in acht en ga niet lopen maar neem plaats op een zitplek.

*  Voor alles geldt: “gezond verstand” gebruiken staat voorop.