Trainer/coach clinic voor alle trainers en coaches van Dinto

Gepubliceerd:

Aan alle Dinto leden, ouders, commissie en vrijwilligers en supporters,

 

Op zondag 31 oktober 2021 organiseert Dinto een trainers/coach clinic voor alle trainers en coaches van Dinto. Misschien vind je het leuk om hier bij te zijn of heb je interesse in het geven van training of het coachen van een team. Dan is dit een hele mooie gelegenheid om te komen.

 

De clinic wordt opgesplitst in 2 te delen. De trainersclinic zal worden gegeven door Bert Goedkoop. Bert zal uitleg geven welke trainingsoefeningen kunnen worden gegeven en hoe deze moeten worden uitgevoerd. Hierbij kan je zelf, onder begeleiding van Bert, de oefeningen uitvoeren om dit onder de knie te krijgen. De coach clinic is speciaal bestemd voor coaches van de wedstrijden die uitleg willen hebben over opstellingen, spelsystemen, wijze van wisselen, etc. Deze uitleg zal worden gegeven door Erik Poel.

 

De clinic is dus op zondag 31 oktober in Sporthal De Doorbraak. Aanvang is 11.00 uur en de eindtijd is ongeveer 13.00 uur. Na afloop wordt er door de vereniging aangeboden om gezamenlijk koffie/thee te drinken in de kantine.

 

Je bent van harte welkom, wij stellen je komst enorm op prijs. (draag sportieve kleding en schoenen)

 

Namens Dinto,

 

Niels Goudsblom