Huisweidfestival en Sportweek

Gepubliceerd:

Beachtoernooi op het Huisweidfestival op zondag 5 juni!!

Wie willen tussen ca. 13.30 en 17 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers, een beachtoernooi organiseren voor de jeugd tussen 13 en 18 jaar? De groep kan gesplitst worden in een poule van 14 en 15 jarigen en 16 en 17 jarigen.

Je wordt vrijwilliger en behoort meteen tot de crew. In ieder geval heb je vrij entree. Aanmelding bij Huub Tiebie, htiebie@gmail.com. Zet je tel.nr. erbij, dan neem ik contact met je op.

 

Beachen tijdens de sportweek

Op 12 juni is beachvolleybal een onderdeel van de sportweek. Het toernooi wordt georganiseerd op het terrein van De Zandbak. Er zijn mensen nodig die tijdens het toernooi een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat afval in de beschikbare afvalbakken terecht komen. Tevens zorgen ze ervoor dat na afloop het terrein er weer op en top uitziet.

Wil je het spektakel niet missen en was je toch al van plan om te komen kijken, meld je dan aan bij Huub Tiebie, htiebie@gmail.com. Zet je tel.nr. erbij, dan ik contact met je op.

Was je niet van plan om te komen kijken maar wil je toch een handje helpen, dan staat het je uiteraard ook vrij om je aan te melden.

Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Huub Tiebie

Namens De Zandbak.