STEUN DINTO VIA DE RABO CLUBSUPPORT CAMPAGNE

Niet vergeten!!! stemmen van 5 t/m 27 september

Gepubliceerd:

Ook dit jaar is er weer de Rabo ClubSupport Campagne. De Rabobank Alkmaar ondersteunt verenigingen en stichtingen financieel middels de Rabo ClubSupport Campagne. Hier moet je uiteraard wel wat voor doen!
Hoe werkt het
Jij kan Dinto ondersteunen door je stem uit te brengen. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Je kan lid worden van de Rabobank als je een rekening hebt bij de Rabobank. Lid worden is heel eenvoudig: ga naar Rabo Online Bankieren of via de Rabo App (service (dit is het tandwieltje rechtsonder), onder het kopje algemeen staat lidmaatschap. Als je deze aanklikt kan je je aanmelden als lid) en meld je aan.
Rabobank leden kunnen stemmen via de Rabo App. De stemperiode loopt van 5 tot en met 27 september. Ieder lid mag 3 stemmen uitbrengen. Iedere stem is geld waard! Hoe meer stemmen een vereniging/stichting ontvangt, des te groter het sponsorbedrag uit de ClubSupport Campagne.

Er kan gestemd worden op Dinto. Ook is mogelijk om te stemmen op Beachvolleybal De Zandbak, de gezamenlijk beachvolleybalclub van Dinto en De Boemel of op Sporthal De Doorbraak. Dus breng je stem uit: 1x op Volleybalvereniging Dinto en 1x op Beachvolleybal De Zandbak en 1x op Stichting Sporthal De Doorbraak.
Wanneer stemmen
De stemperiode is van 5 tot en met 27 september. Stemmen kan alleen tijdens deze periode. Noteer 5 september in je agenda en stem gelijk op Dinto.

ONDERSTEUN DE CLUB EN BRENG JE STEM UIT OP DINTO!