CMV wedstrijden en ander nieuws

Gepubliceerd:

Ouders van de CMV,

Zaterdag weer een competitiedag, ditmaal in Heerhugowaard (sporthal Waardergolf, Beukenlaan 1B). Dit is de sporthal bij het zwembad.

Reken op 40min voor reistijd en omkleden. Om 10:00 spelen is om 9:10 vertrekken.

 

De laatste competitiedag is op 15 april in Julianadorp en loopt het seizoen ten einde.  We trainen door tot de meivakantie en sluiten af met het traditionele ouder/kind toernooi op zaterdag 22 april. Meer informatie volgt

 

Beachvolleybal

Mochten kinderen nog niet genoeg van de volleybal hebben dan kunnen ze na de meivakantie tot de zomervakantie beachvolleyballen bij de Zandbak: www.beachvolleybal.org Als het goed is hebben jullie kinderen afgelopen training een brief ontvangen met informatie over het beachvolleyballen en hoe zich aan te melden, anders kan aanmelden nog via de site. Het is een leuke activiteit en op de zaterdag worden er ook nog onderlinge wedstrijden georganiseerd.

 

Vriendjes en vriendinnetjes volleybal

De training op vrijdag 31 mei staat in het teken van vriendjes en vriendinnetjes volleybal. Weet je nog een vriend, vriendinnetje of klasgenootje welke wel eens graag  volleybal zou willen proberen, dan kan deze vrijdag de 31ste vrijblijvend een keer meedoen. We hebben een aangepast programma en delen komende week uitnodigingen uit welke de kinderen aan vriendinnen kunnen geven.

 

Goede Vrijdag

Op goede vrijdag is er geen training.  6 en 7 april zijn studie dagen en we verwachten die dagen weinig kinderen.

 

Groeten,

 

Mark Nannes.

Coördinator CMV