Beste ouders en kinderen van de CMV

Gepubliceerd:

Aanstaande zaterdag zijn de laatste wedstrijden van het seizoen in Julianadorp (sporthal Aan Zee, Akkerbouwstraat 3). Reken om op tijd te komen 45min voor de reistijd en omkleden/inspelen. Mocht je bijvoorbeeld om 10:00 moeten spelen, vertrek dan om 9:15 vanaf de Hoge Ven. Het juiste schema is te vinden in de volleybal app.

 

Voor de kampioenen is er een medaille, welke door de wedstrijdleiding in Julianadorp wordt uitgereikt. Voor de overige plaatsen zijn er geen medailles.

 

Stoffer en blik/ouder-kind

Vergeet niet om je aan te melden voor het ouder-kind toernooi op 22 april v.a.  15:00. Mocht vader of moeder niet kunnen dan zijn opa’s. oma’s, ooms, tantes, nichtjes, neefjes of buren ook toegestaan. Je kunt je opgeven bij Ysabel: ysabelmarechal@hotmail.com . Graag voor woensdag 19 april zodat we nog tijd hebben om de teams in te delen en de wedstrijden te plannen.

 

Inleveren teamtassen

Het inleveren van de teamtassen staat gepland tijdens de laatste training op 21 april tussen 16:30 en 17:45. We ontvangen graag de complete set aan shirts, de tas en de bal terug zoals we deze ook aan het begin van het seizoen hebben uitgegeven. De shirts uiteraard gewassen. Hou hier zaterdag alvast rekening mee en zorg dat er iemand van het team de tas compleet meeneemt.

 

Veel speelplezier zaterdag!

 

Groeten,

 

Mark Nannes.

Coordinator CMV