Ouders van de CMV

Gepubliceerd:

Wat was het afgelopen zaterdag een feest met op alle niveaus een kampioen van Dinto! Helaas zit het seizoen er bijna weer op, vrijdag nog de laatste training en zaterdag het ouder-kind toernooi, aanvang 15:00.

 

Hierbij wil ik er aan herinneren dat vrijdag bij de training de teamtas compleet met bal en alle t-shirts ingeleverd moet worden.  Ik ben zelf aanwezig in de sporthal van 16:30 tot 17:45 om de tas in ontvangst te nemen.

 

Voor volgend jaar zijn we zoek naar nieuwe shirtsponsors.  De shirts raken verouderd en wij willen graag dat de CMV in dezelfde korte mouwen shirts gaat spelen als de oudere jeugd. We hebben Shoeth, zoHip en B4Agro al bereid gevonden om een tas te sponsoren, wie volgt? Voor meer info kan jij mij terecht.

e-mail Mark


De eerste training van het nieuwe seizoen zal in eerste week na de vakantie zijn, maar worden jullie t.z.t. over geïnformeerd met de nieuwe teamindelingen.

 

Opzeggen lidmaatschap

Aan de teamindeling van volgend jaar wordt hard gewerkt door Sarah en Ysabel. Mocht uw kind  voor volgend seizoen willen stoppen met volleyballen dan horen we dat het liefst zo spoedig mogelijk. Opzegging van het lidmaatschap schriftelijk of per e-mail, tenminste vóór 1 juni van het lopende seizoen i.v.m. de nieuwe teamsamenstellingen bij de ledenadministratie. e-mail,  op de site pagina informatie (Lid worden aan- afmelden - Volleybal vereniging Dinto Warmenhuizen) 

 

Rest mij nog om een ieder alvast een fijne zomer te wensen en tot het volgende seizoen.

 

Groeten,

Mark Nannes.