STEUN DINTO VIA DE RABO CLUBSUPPORT CAMPAGNE

De stemperiode is van 4 tot en met 26 september

Gepubliceerd:

Ook dit jaar is er weer de Rabo ClubSupport Campagne. De Rabobank Alkmaar ondersteunt verenigingen en stichtingen financieel middels de Rabo ClubSupport Campagne. Hier moet je uiteraard wel wat voor doen!

Hoe werkt het
Jij kan Dinto ondersteunen door je stem uit te brengen. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Je kan lid worden van de Rabobank als je een rekening hebt bij de Rabobank. Lid worden is heel eenvoudig: log in op rabobank.nl of via de Rabo app en klik de button service aan en meld je aan.

Rabobank leden kunnen stemmen via de Rabo App of via de Rabo scanner. De stemperiode loopt van 4 tot en met 26 september. Ieder lid mag 3 stemmen uitbrengen. Iedere stem is geld waard! Hoe meer stemmen een vereniging/stichting ontvangt, des te groter het sponsorbedrag uit de Clubkas Campagne.

Er kan gestemd worden op Dinto. Ook is mogelijk om te stemmen op Beachvolleybal De Zandbak, de gezamenlijk beachvolleybalclub van Dinto en De Boemel. Dus breng je stem uit op Volleybalvereniging Dinto en Beachvolleybal De Zandbak.
Vraag ook familieleden en vrienden om op ons te stemmen. Alvast bedankt.

Wanneer stemmen
De stemperiode is van 4 tot en met 26 september. Stemmen kan alleen tijdens deze periode. Doe mee en stem gelijk op Dinto.

ONDERSTEUN DE CLUB EN BRENG JE STEM UIT OP DINTO!