Volleybalmasterz

Wil jij ook meer weten over de spelregels? kijk dan op Volleybalmasterz

Gepubliceerd:

Er zijn nog veel aspirant scheidsrechters die de Spelregel/Vaardigheidstoets niet hebben gedaan, op het scheidsrechter programma is te zien wie dat zijn. Ga dus snel aan de slag op Volleybalmasterz en spijker je kennis bij, zodat je de wedstrijden waarop je bent ingedeeld, zeker van je zaak kunt fluiten. je relatiecode is eventueel te verkrijgen via de ledenadministratie dintoleden@yahoo.com


Wat is volleybalmasterz?

Spelregelkennis maakt volleyballen leuker, de kans om te winnen groter én helpt je club aan meer gekwalificeerde scheidsrechters op de bok. De interactieve, laagdrempelige leeromgeving van  volleybalmasterz.nl  is ideaal om, in begrijpelijke taal, spelregelkennis bij te spijkeren via testjes, spelletjes en toetsen.

Op VolleybalMasterz.nl  staan de volleybalspelregels in heldere taal. Naast uitleg over de belangrijkste en/of lastige spelsituaties kunnen bezoekers zichzelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als ze willen. Op de site staan eveneens herkenbare filmpjes die de regels verduidelijken. Wie genoeg weet, kan via volleybalmasterz.nl  ook direct een gratis spelregeltoets doen. Is deze gehaald, en heb jij je relatiecode ingevuld, dan is het spelregelbewijs binnen en mag de ’volleybalmaster’ wedstrijden fluiten in de 3e klasse en lager. Ideaal voor de jeugd én de club! 

Aangezien moet worden ingelogd om de eindtoets te doen, wordt het behalen van de toets binnen een dag in Sportlink (en dus bij de Nevobo) geregistreerd. Het is enorm belangrijk dat je inlogt met je nevobo.nl account waar je relatiecode aangekoppeld is. Doe je dit niet dan kan de licentie niet aan jou gekoppeld worden.

Hoe beter je het spelletje kent, hoe leuker het is!
VolleybalMasterz helpt op een leuke manier spelregelkennis vergroten. Ook voor andere doelgroepen heeft VolleybalMasterz meerwaarde. Immers, hoe beter je het spelletje kent, hoe leuker het is! In het veld zal het leiden tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. De spelregels worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden en met foto’s en video’s.