Wedstrijden CMV zaterdag 2 maart in De Doorbraak

Gepubliceerd:

Beste ouders van de CMV,

 

Komende zaterdag zijn er weer wedstrijden. We spelen thuis in de Doorbraak. Graag een kwartier voor aanvang eerste wedstrijd omgekleed aanwezig in de zaal om in te spelen. De schema’s staan inmiddels in de mijn volleybal app. Let op dat de schema’s deze week nog kunnen veranderen.

 

Omdat we thuis spelen is het natuurlijk hartstikke leuk als er ooms, tantes, opa’s en/of oma’s komen kijken om aan te moedigen. Zijn er nog vriendjes of vriendinnetjes die volleybal mogelijk leuk vinden? Neem ze mee en laat ze ook kennismaken met de leuke volleybalsport. Vraag of ze plaats nemen op de tribune en niet langs het veld komen staan.

 

Huisregels

Voorgaande keren in Warmenhuizen was het wederom erg druk rondom de velden met supporters. Daarom wederom het verzoek te letten op de volgende zaken:

•            Alleen spelers, coaches en eventuele tellers bij het veld aanwezig. De overige supporters en ouders nemen plaats op de tribune.

•            Coaches en tellers dragen ook zaalschoenen,

•            Tijdens de warming-up en het inspelen afstand houden en de lopende wedstrijden niet verstoren.

Op deze manier houden we het voor alle kinderen leuk en beperken we de drukte rondom de velden en houden we de zaal schoon voor de overige wedstrijden die dag.

 

Als laatste een hulpverzoek aan de ouders van N5/N6 welke om 13:00 de laatste wedstrijd hebben voor hulp bij het opruimen van de velden. Om 14:00 staan er seniorenwedstrijden gepland dus de boel moet zo snel mogelijk worden afgebroken.

 

 

Groeten,

 

Mark Nannes – 06-363 20741

Coördinator CMV