Geslaagde Dinto's D-Day

  • IMG_7514
  • IMG_7641
  • Kees ontvangt het Schager compliment uit handen van de wethouder Puck de Nijs
  • IMG_7703
  • IMG_7866
  • IMG_7824
  • IMG_7847
  • Winnaar van de Hoofdprijs Gerrie Smit

Gepubliceerd:

Afgelopen zaterdag werd voor de eerste keer D(into’s)-Day gehouden in Sporthal de Doorbraak.

Een initiatief dat al wat langer op de plank lag, maar zaterdag echt vorm heeft gekregen.

Met een weddenschap op de wedstrijd van dames 1 tegen Heren 1. Stem op jouw team en win een prachtige prijs!

Nou, dat is gebeurd! Jong en oud heeft massaal gestemd op 1 van de vlaggenschepen. In totaal zaten rond de 230 namen in de emmers! Fantastisch! Heren 1 kwam als winnaar uit de wedstrijd. In de kantine, werd de winnaar bekend gemaakt.
Gerrie Smit won de waarde cheque t.w.v. €100,- geschonken en te besteden bij Bolletjes cafe de Klok.

Bij de jeugd werd de Nike beachvolleybal, gesponsord door Sportshop Bouwes uit  Schagen, gewonnen door Riva Ligthart. Door een apart opgezette jeugdloterij waren er veel blije kinderhoofdjes te zien.

Naast de wedstrijd tussen de dames en de heren werd er in de ochtend een seniorentoernooi gespeeld. De opkomst was voor de 1e keer prima. Er werd goed gemixt en er waren 2 prijzen te verdelen. Een prijs voor de winnaar van het toernooi. Deze werd gewonnen door Chloë de Langen en er was een prijs voor de snelst aangemelde persoon. Britt Beentjes kon deze prijs op haar naam schrijven, zij was supersnel met zich aanmelden.

Na de wedstrijd waren álle leden uitgenodigd om in the Walk of Fame te lopen. Ieder lid liep langs de dames en de heren met uiteindelijk iedereen bij elkaar op de foto.

Het was een geslaagde 1e D-Day. Het concept staat, hier en daar wordt het bijgeschaafd, en voor volgend jaar staat ie weer in de planning!

We bedanken iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt, in bijzonder Dorpsraad Warmenhuizen, Robin & Lydia Kemper, Bolletjes café de Klok, Sportshop Bouwes, Daphne brandt ’t, DJ Rainier, de organisatie en natuurlijk alle leden en publiek! Hartelijk dank!