Dinto nieuws

45 berichten gevonden

Beachvolleybal.org organiseert eerste “mooi weer internet toernooi”!

29-05-2009 Op 2e Pinksterdag is het dan zover. Het eerste beachvolleybal 3 x 3 “mooi weer internet toernooi” zal worden uitgeschreven.  Want we willen toch allemaal een (beach) balletje slaan, maar dan alleen als het mooi weer is?

En hoe het zich er nu naar uit laat zien, zijn de weergoden…

Zit het volleyballen in de zaal er weer op..?

16-05-2009 Afgelopen week zijn de laatste competitie wedstrijden in de zaal weer gespeeld. Sommige teams gaan misschien nog voor promotie/degradatie wedstrijden, maar als we naar het weer kijken van de afgelopen dagen, dan weten we het eigenlijk allemaal wel. Het wordt weer tijd om te…

Beach kamp

16-05-2009 In de zomervakantie een week lang beachvolleyballen en andere toffe activiteiten? Ga mee op beach kamp..!

De elementen
Wind, zon, en zand zijn de drie elementen die je moet leren gebruiken om een goeie beachvolleyballer te worden. Het zand maakt je trager en het is lastiger om je af te…

Beachvolleybal tour

14-05-2009 Uniek in Noord Holland, uniek in Nederland! Beachvolleybal “mooi weer internet toernooien”. Wie wil er nou niet een lekker potje volleyballen, maar dan alleen als het mooi weer is? Vanaf nu is dat mogelijk…..

Het unieke aan deze toernooien is dat ze alleen worden georganiseerd bij, het…

Elke woensdagavond Beachvolleybal

25-06-2007 Op woensdagavond kan er gevolleybald worden op het strand van Bergen aan Zee. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en staan open voor elke liefhebber. Inschrijven bij paviljoen ”Uit de Kunst”

Info bij Jan Bregman tel. 06 42113251

Laatste oproep Jeugd Beachvolleybal Toernooi

24-06-2007 Tot nu toe loopt het nog geen storm met de opgave maar we hopen dat jullie nog met een aantal teams komen zodat het evenement door kan gaan.

Hallo allemaal
Dit jaar organiseert volleybalvereniging Schoorl tijdens het beachevenement Hargen aan Sail al weer voor de derde keer een jeugd…

Jeugd Beachvolleybal Toernooi in Hargen

14-05-2007 Hallo allemaal

Dit jaar organiseert volleybalvereniging Schoorl tijdens het beachevenement Hargen aan Sail al weer voor de derde keer een jeugd beachvolleybaltoernooi.
Hierbij nodigen wij jullie uit om hieraan mee te doen.

Wie: CMV niveau 2, 4 en 6 en B- en C-jeugd
Wanneer:…

bericht 36 t/m 42
vorige-3-4-5-6-7-volgende