Dinto nieuws

12 berichten gevonden

Dinto 3 verliest van Croonenburg

27-11-2017 Castricum: Door een 4-0 verlies tegen de hoofdmacht van Croonenburg hebben de volleybalsters van Dinto 3 slechte zaken gedaan voor het klassement. De ploeg van coach Bob Versteegh verruilde een top drie klassering voor de middenmoot.
Croonenburg is in eigen huis voor elk team een schier…

Croonenburg 1 - Dinto H2

30-11-2015 CASTRICUM - De volleyballers van Dinto 2 moesten voor de tweede maal in een week aantreden tegen de hoofdmacht van Croonenburg. Waar thuis nog met overmacht door de Warmenhuizers werd gewonnen, trokken nu de Castricummers aan het langste eind:3-2.
Toch speelde Dinto volgens de stopper-loper Pim…

Croonenburg H1 - De Nijs/Dinto H1

19-10-2015 CASTRICUM - In een boeiend duel hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto het nipt af moeten leggen tegen de hoofdmacht van Croonenburg. De formatie van Cees Bloothooft verspeelde hierin een 1-2 voorsprong en liet de thuisploeg in de vijfde set ontsnappen:3-2.
”Ik heb een dubbel gevoel bij deze…

De Nijs/Dinto moet meerdere erkennen in Croonenburg

23-09-2014 CASTRICUM - De mannen van de Nijs/Dinto hebben hun meerdere moeten erkennen in de geroutineerde hoofdmacht van Croonenburg:4-0.

Coach Wim Moorman was ondanks het verlies niet ontevreden. ”We hadden natuurlijk graag wat punten meegenomen, maar ik denk dat Croonenburg een team is dat in…

Bejo/Dinto D1 kansloos tegen Croonenburg D1

25-03-2013 CASTRICUM – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn dik verslagen door Croonenburg. De thuisploeg kon de punten goed gebruiken om degradatiewedstrijden te ontlopen en was daardoor uiterst gedreven de volle winst binnen te halen:4-0.

“We waren eigenlijk vrij kansloos”, vond de coach Geco…

De Nijs/Dinto verliest met 3-1 van Croonenburg

12-03-2012 CASTRICUM – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de streekderby met Croonenburg met 3-1 verloren en hebben op deze wijze de thuisploeg een strohalm aangeboden om degradatie te ontlopen.

Toch was dit niet de bedoeling volgens Joost van den Berg. “We speelden weliswaar wat tam, maar de…

Dinto 2 met een punt terug uit Castricum

22-01-2011 CASTRICUM – Het lek is bij de volleybalsters van Dinto 2 nog altijd niet boven. De ploeg van Pieter Hek kon tegen Croonenburg alleen de laatste set verzilveren: 3-1.
 
Hek miste de nodige beleving in het begin van de wedstrijd: “Er was geen sfeer en de wil om te winnen leek te…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende