Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Afscheid voor trainer en 2 speelsters

19-04-2010 WARMENHUIZEN – Het duel,dat in het teken stond van het afscheid van twee speelsters en trainer, hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto op een uitstekende wijze weten te winnen. Het hoger geklasseerde Devolco werd resoluut van de mat gespeeld:4-0.
Na zeventien jaar trouwe dienst nam Inge…

UItstekend debuut van dames 1 in de eerste divisie

28-09-2009 WARMENHUIZEN –De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben met een 2-3 zege op Devolco uitstekend gedebuteerd in de eerste divisie. Ook de mannelijke hoofdmacht was succesvol. De Nijs/Dinto startte de competitie  met een klinkende 1-3 overwinning op US.

Ferry Breeuwer, die eenmalig de…

Voorbeschouwing Divisieteams

26-09-2009 WARMENHUIZEN – Vandaag gaat de nationale volleybalcompetitie van start. Bij de vrouwen is na jaren weer een eerstedivisieteam in de regio te bewonderen. Bejo/Dinto, onder leiding van Rick Breeuwer, zal tegen het Deventer Devolco de spits afbijten. De mannen van De Nijs/Dinto gaan naar Amsterdam om…

Matig weekend Dinto teams

19-01-2009 WARMENHUIZEN – Het was een matig weekend voor de volleybalhoofdmachten van Dinto. De mannen van De Nijs/Dinto kwamen in Castricum tegen Croonenburg net tekort: 3-1. Na de zwakke vertoning van vorige week tegen Zaanstad waren de vrouwen van Bejo/Dinto duidelijk op de weg terug. Het Deventer Devolco…

Devolco spelbreker voor Bejo/Dinto

06-10-2008 WARMENHUIZEN – Het was even wennen in De Doorbraak. De volleybalsters van Bejo/Dinto hadden al lange tijd geen nederlaag geleden, maar het sterke Devolco uit Deventer was dit weekeinde spelbreker: 1-3.

Coach Rick Breeuwer moest voor het eerst sinds lange tijd Inge Ligthart missen. Deze…