Dinto nieuws

120 berichten gevonden

Trainerswisseling bij dames Bejo/Dinto

05-02-2007 WARMENHUIZEN – Trainer Dennis Vlietstra en assistent Han Ruiterkamp zijn per direct gestopt bij de volleybalsters van Bejo/Dinto.

Het Warmenhuizer vlaggenschip staat momenteel onderaan in de tweede divisie. Door de afwezigheid van vele geroutineerde krachten hebben de trainers uit Enkhuizen…

Dames 2 vindt weg omhoog terug

26-01-2007 VOLENDAM – Na enkele forse nederlagen waarin Dinto 2 de koppositie moest prijsgeven heeft de ploeg van Rick Breeuwer de weg omhoog weer weten te vinden. Rode lantaarndrager Volendam was geen partij voor de sterke Warmenhuizer formatie: 0-4.

De opdracht die de coach zijn team had meegegeven…

Wedstrijd dames 2 wordt verplaatst

26-01-2007 De wedstrijd Dinto D2 - WVV’72 D1 wordt niet op 9 februari maar op 21 februari gespeeld. Locatie blijft Sporthal de Moriaan in Wijk aan Zee.

Dames 2 draagt koppositie over aan Nivo

20-01-2007 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 zijn geen koploper meer in de promotieklasse. In een voor de ploeg van Rick Breeuwer ontluisterend slecht duel troefde concurrent Nivo uit Hoorn de opponent op alle fronten af: 0-4.

Vanaf het prille begin liep het al niet bij Dinto. De passing…

Eerste klap is daalder waard voor Dames 2

15-01-2007 ENKHUIZEN – De eerste klap na de winterstop was voor de volleybalsters van Dinto 2 direct een daalder waard. De reserves van Madjoe, die als een stevige concurrent voor de koppositie gezien mochten worden, konden slechts één set een poot aan de grond krijgen: 1-3.

Dinto speelde aanvankelijk…

Bejo/Dinto dames verliezen nipt.

18-12-2006 WARMENHUIZEN – In een bloedstollende wedstrijd hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de huid duur verkocht tegen het hooggeplaatste US. Na een lang gevecht pakte de Amsterdamse opponent ternauwernood de winst en kon Dinto tevreden twee belangrijke punten tegen degradatie bijschrijven:…

Dames 2 verliest topper in promotieklasse.

15-12-2006 WARMENHUIZEN – De spanning in de volleybalpromotieklasse bij de dames is volledig terug. In de wedstrijd tussen koploper Dinto 2 en de naaste belager op de ranglijst Compaen was al snel duidelijk, dat de Oostzaanse bezoeksters duidelijk aan de deur kloppen voor een eventueel kampioenschap. Na een…

bericht 57 t/m 63
vorige-7-8-9-10-11-volgende