Dinto nieuws

539 berichten gevonden

Hans Bontekoning scheidsrechter van het seizoen

13-04-2011 Op 10 april werd in Almere, bij de Nationale Bekerfinales, Hans Bontekoning gehuldigd als scheidsrechter van het seizoen 2010-2011. Bontekoning werd onder meer geroemd om zijn goede inzet en beschikbaarheid.

Als oud-international brengt Bontekoning veel volleybalervaring mee. Hij is goed op…

Na dramatisch begin toch winst voor Dinto mannen

21-03-2011 BARNEVELD – Het leek er even op dat de mannen van De Nijs/Dinto een kampioenschap door de vingers zagen glippen. De ploeg van coach Geco Verblaauw werd door SSS in de eerste set volledig weggespeeld en ook in het tweede deel leek het er aanvankelijk niet op dat het tij zou keren. Toch kon Dinto na…

Sponsormiddag bijzonder gezellig !!

07-02-2011 Hoewel de sponsormiddag op zondagmiddag 6 februari niet wild bezocht werd in Dorpshuis Warmenhuizen, mag de sponsorcommissie toch spreken van een geslaagde en vooral gezellige middag. Tijdens de quiz met originele en voornamelijk pittige vragen werden de hersenen aan het werk gezet. Anton…

Vul de Poll in op de Dinto website.

03-02-2011 De makers van de Dinto website, het bedrijf Ziber uit Schagen, heeft een nieuwe functionaliteit aan de site toegevoegd. Vanaf heden is het mogelijk om een poll aan te maken. Uiteraard is de poll door de bezoekers van de site in te vullen.
 
Via de poll wordt het voor de vereniging…

Bejo/Dinto laat overwinning door de vingers glippen

24-01-2011 HEINO – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de overwinning op Hevo op dramatische wijze door de vingers laten glippen. De ploeg van coach Hans Janssen kwam in twee sets op matchpoint, maar moest uiteindelijk met een 3-2 verlies genoegen nemen.

“Beetje jammer allemaal”, vond Janssen. “We…

Dinto 2 met een punt terug uit Castricum

22-01-2011 CASTRICUM – Het lek is bij de volleybalsters van Dinto 2 nog altijd niet boven. De ploeg van Pieter Hek kon tegen Croonenburg alleen de laatste set verzilveren: 3-1.
 
Hek miste de nodige beleving in het begin van de wedstrijd: “Er was geen sfeer en de wil om te winnen leek te…

Heren 2 niet scherp genoeg tegen Madjoe

15-01-2011 WARMENHUIZEN – Na het onverwachte verlies tegen Madjoe moeten de volleyballers van Dinto 2 even afhaken in de strijd om het kampioenschap in de promotieklasse. De ploeg van coach Cees Bloothooft kwam vooral defensief tekort om de sterke buitenaanval van de Enkhuizers te pareren: 1-3.

“Ze…

bericht 50 t/m 56
vorige-6-7-8-9-10-volgende