Dinto nieuws

6 berichten gevonden

Bejo/Dinto laat overwinning door de vingers glippen

24-01-2011 HEINO – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de overwinning op Hevo op dramatische wijze door de vingers laten glippen. De ploeg van coach Hans Janssen kwam in twee sets op matchpoint, maar moest uiteindelijk met een 3-2 verlies genoegen nemen.

“Beetje jammer allemaal”, vond Janssen. “We…

Volleybalsters Bejo/Dinto overtroeven Hevo

04-10-2010 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto kennen een droomstart inde eerste divisie. De ploeg van coach Hans Janssen overtroefde met verzorgd volleybal het Overijsselse Hevo: 3-1.

“We speelden weer beter dan vorige week,” vond Janssen. “ Drie sets waren we duidelijk de sterkste.…

Bejo/Dinto - Hevo 1-3

29-03-2010 WARMENHUIZEN – Tegen het hooggeklasseerde Hevo hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto diverse kansen laten liggen. Alleen het vierde deel kon uiteindelijk door de thuisploeg binnengehaald worden: 3-1.

Coach Rick Breeuwer vond dat zijn ploeg de nederlaag aan zichzelf te wijten had. “Hevo is…

De Nijs/Dinto keihard onderuit tegen Hevo

28-01-2008 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn keihard onderuit gegaan tegen het laaggeklasseerde Hevo. De ploeg van Eric den Boef speelde het gehele treffen ver onder de maat en hield uiteindelijk geen punt over aan het duel: 0-4.

De passing bleek vooral het zorgenkindje bij de…

Bejo/Dinto verslaat Hevo ondanks psychologische oorlogsvoering

24-04-2005 Zaterdag 23 april was de dag van de 1e PD-wedstrijd voor onze 1e damesteam. De dames vertrokken met een krappe selectie naar Sporthal Hoogerheyne in het idyllische Heino (vlakbij Zwolle). Daar aangekomen werd gelijk duidelijk gemaakt hoe het spelletje deze dag gespeeld zou worden … hard !!  De…

PD wedstrijd Bejo Dinto D1 - Hevo D1

21-04-2005 Op zaterdag 23 april a.s. spelen de Dinto dames hun 1e Promotie/ Degradatie wedstrijd voor het het behoud voor hun plek in de 2e divisie. Als tegenstander is het 1e damesteam van Hevo uit de bus gekomen, zij eindigden als 2e in de derde divisie in de regio Nieuw -Gelre. De volleybalsters…