Dinto nieuws

20 berichten gevonden

Heren 2 pakt de punten in Enkhuizen

05-02-2007 ENKHUIZEN – Eindelijk was er weer eens een overwinning voor de volleyballers van Dinto 2. Laagvlieger De Streek werd gedecideerd door de ploeg van Nikolajev Ligthart aan de kant gezet: 0-4.

In feite was de eerste set beslissend voor het duel. De zeer jeugdige thuisploeg kwam op setpoint…

Dinto vrouwen pakken 5 punten

13-02-2006 bron: Schager Courant
De vrouwen van Bejo/Dinto kwamen tegen Bas/Autowas uit Westenholte alleen in de eerste set enigszins in gevaar. Degelijk spelend pakte de ploeg van Johan Veltman vijf punten en nestelde zich daarmee definitief in de middenmoot van de tweede divisie: 4-0.

Ondanks de…

De Nijs/Dinto laat dure punten liggen

17-10-2005 Bron: Schager Courant
HAARLEM – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben wederom dure punten laten liggen in de strijd om een toppositie in de regiodivisie. Het gepromoveerde Haarlem trok in eigen huis net aan het langste eind: 3-2.

Coach Cees Bloothooft was uiteraard niet tevreden…

Dinto vrouwen pakken 2 punten in ”foutenfestival”

03-10-2005 bron: Schager Courant
DEVENTER – In een door coach Johan Veltman als
“dramatisch” omschreven wedstrijd hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto twee punten naar Warmenhuizen gesmokkeld. Devolco ’88 trok in het foutenfestival met 3-2 aan het langste eind.

Johan nam na afloop geen…

Bejo/Dinto pakt belangrijke punten van Zaanstad

04-04-2005 De spectaculaire inhaalrace van de volleybalsters van Bejo/Dinto heeft dit weekeinde een passend vervolg gekregen. Ditmaal waren de dames van Zaanstad aan de beurt om aan het mes geregen te worden. In een bloedstollend duel bemachtigde de ploeg van Leo Snepvangers vier belangrijke punten:…

De Nijs/Dinto pakt twee belangrijke punten

01-03-2005 Tegen het al sinds november ongeslagen Keistad hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto twee belangrijke punten in de wacht gesleept: 2-3.

Dinto speelt dit seizoen thuis zijn beste wedstrijden. Helaas kon Cees Bloothooft nu niet beschikken over zijn sterke middenaanvaller Raimo Paula. Hij…

Dinto H 2 pakt belangrijke punten in Heiloo

06-04-2004 De volleyballers van Dinto 2 hebben goede zaken gedaan voor de bevordering naar de nieuw te vormen promotieklasse. Het duel tegen Effect 1 werd op het scherpst van de snede gespeeld, daar beide teams de punten keihard nodig hadden. Na een 2-1 achterstand trok de ploeg uit Warmenhuizen toch nog aan…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-volgende