Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Heren 1 pakt belangrijke punten in de strijd om de tweede plaats.

26-03-2007 WARMENHUIZEN – De wedstrijden van de hoofdmachten van Dinto verliepen dit weekeinde naar verwachting. De mannen van De Nijs/Dinto verspeelden tegen het laaggeplaatste Omniworld de laatste set, maar tekenden wel vier belangrijke punten bij: 3-1.

Aanvallend waren beide teams aanvankelijk…

De Nijs/Dinto doet goede zaken in strijd om de 2e plek

18-12-2006 WARMENHUIZEN – Eindelijk speelden de mannen van De Nijs/Dinto weer eens een wedstrijd waarop weinig aan te merken was. Vooral de eerste twee sets tegen Almere/Haven waren van een ouderwets goed gehalte. Daarna zakte het team van Eric den Boef wat weg en bracht de sterke bezoekers weer op de rails.…

Bejo/ Dinto gaat strijd aan met Martinus D3

21-04-2005                    Woensdag 27 april
      …

Pittige strijd tussen Dinto D2 en Wham Wham

17-03-2005 Het laag geplaatste Wham Wham bleek voor de volleybalsters van Dinto 2 een taaie tegenstander. Toch kwam het verschil in aanvalskracht elke set naar boven drijven. De thuisploeg won na een pittige strijd met 4-0.

Wham Wham kwam met een grote selectie naar de Doorbraak om zoveel mogelijk…