Dinto nieuws

74 berichten gevonden

Volle winst voor D2 tegen hekkensluiter VCC ’92

01-04-2005 De promotiewedstrijden voor een plaats in de landelijke derde divisie zijn voor de volleybalsters van Dinto 2 nog steeds in het vizier. Tegen hekkensluiter VCC “92 werd de volle winst behaald: 0-4.

Coach Rick Breeuwer kon weer beschikken over Cathalijn en posteerde haar op de…

Matige prestatie H2 tegen Odin

01-04-2005 De volleyballers van Dinto 2 hebben tegen het laag geklasseerde Odin een uiterst matige prestatie neergezet. De bezoekers uit Heemskerk wonnen verdiend met 1-3.

De thuisploeg kwam met een minimale selectie aan de start. Buitenaanvaller Rick heeft zich inmiddels vastgespeeld in het eerste…

Matige wedstrijd van Bejo/Dinto tegen Simokos

07-03-2005 Het wordt een uiterst spannende slotfase van de competitie voor de volleybalsters van Bejo/Dinto. Bij een overwinning tegen Simokos zou de ploeg van Leo Snepvangers de onderste regionen van de tweede divisie verlaten hebben. In een matige wedstrijd kon Dinto echter slechts één punt meenemen naar…

Bejo/Dinto komt net tekort tegen Sovoco

01-03-2005 De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben ondanks een uitstekende teamprestatie de zegereeks geen vervolg gegeven. Tegen het sterke Stam/Sovoco uit Soest, welke nog meedingt naar het kampioenschap, kwam de tweededivisionist net tekort , maar pakte wel een belangrijk punt: 1-3.

Coach Leo…

Zwaar bevochten zege voor Dinto 2 tegen Nivo 1

01-03-2005 Met een flink gehavende ploeg hebben de volleybalsters van Dinto 2 een zwaar bevochten zege tegen Nivo 1 uit het vuur gesleept. Het team, gecoacht door Rick Breeuwer, wist een 2-1 achterstand knap om te buigen: 2-3.

Zonder de vaste waarden Sylvia Mooij, Paddy Breeuwer en Nikki Meijer was…

Wanprestatie van De Nijs/Dinto tegen Volendam

07-02-2005  “Een collectieve wanprestatie”. Zo karakteriseerde coach Cees Bloothooft van De Nijs/Dinto het vertoonde spel van zijn team tegen Volendam. De Warmenhuizer derdedivisionist kon in geen enkele set potten breken en ging met 4-0 keihard onderuit.

In de door Dinto gewonnen thuiswedstrijd…

Dinto 2 gaat af als een gieter tegen De Streek

15-01-2005 De volleyballers van Dinto 2 hebben zichzelf een uiterst slechte dienst bewezen in de race om de tweede plaats in de promotieklasse. Het jeugdige De Streek uit Enkhuizen was met 1-3 te sterk.

In de eerste set leek het erop, dat Dinto de bezoekers volledig zou wegspelen. Zonder zelf…

bericht 43 t/m 49
vorige-5-6-7-8-9-volgende