Dinto nieuws

13 berichten gevonden

Dames 2 pakt volle winst tegen Haarlem

19-01-2008 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben tegen het lager geklasseerde Haarlem de volle winst binnen gehaald. De ploeg van gelegenheidscoach Rick Breeuwer speelde gedegen en kwam alleen in de vierde set in de problemen: 4-0.

Vooral de servicedruk van Gemma Latenstein zorgde in het…

Weer volle winst voor Bejo/Dinto

05-11-2007 ZAANDAM – Met speels gemak hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de volle winst behaald tegen Zaanstad 2. De ploeg van Rick Breeuwer  nestelde zich met degelijk spel aan de kop van de regiodivisie:0-4.

Dinto startte nog wat onwennig en rommelig, maar boog de opgelopen achterstand…

Dames 2 behaald volle winst in Haarlem

04-10-2007 HAARLEM – Tegen het zwak opererende Haarlem hebben de volleybalsters van Dinto 2 de volle winst behaald. Zonder zich bovenmatig te hoeven inspannen liep de formatie van Fons Goudsblom over de Kennemer reserves heen.

Dinto startte geconcentreerd en was met de rechtdoorgeslagen flankaanval…

Volle winst voor dames 2 tegen Spaarnestad

16-03-2007 WARMENHUIZEN – Ondanks de personele problemen van de laatste weken zijn de volleybalsters van Dinto 2 prima op dreef. Spaarnestad 2, dat in de thuiswedstrijd een maatje te groot bleek, was nu weer gevaarlijk, maar kon niet verhinderen dat de volle winst in De Doorbraak bleef: 4-0.

Een…

Dinto H5 pakt volle winst tegen De Zesde Set

14-11-2005 Van onze verslaggever: Emiel Tesselaar

WARMENHUIZEN – In de strijd om degradatie was het belangrijk dat het 5e team van Dinto de winst zou pakken tegen concurrent De Zesde Set H1. Dinto kwam buiten de 2e set om haast niet in de problemen en walste met 4-0 over hen heen. Door deze…

Volle winst voor Dinto 2 in Haarlem

04-11-2005 bron: Schager Courant
Haarlem – De negatieve spiraal van de volleyballers van Dinto 2 is doorbroken. In een uitstekende wedstrijd hebben de mannen van Nikolajev Ligthart maximaal gepresteerd. Middenmoter Haarlem 2 werd in eigen huis op een 0-4 nederlaag getrakteerd.

Dinto had alras in…

Volle winst voor D2 tegen hekkensluiter VCC ’92

01-04-2005 De promotiewedstrijden voor een plaats in de landelijke derde divisie zijn voor de volleybalsters van Dinto 2 nog steeds in het vizier. Tegen hekkensluiter VCC “92 werd de volle winst behaald: 0-4.

Coach Rick Breeuwer kon weer beschikken over Cathalijn en posteerde haar op de…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende