Dinto nieuws

35 berichten gevonden

De Nijs/Dinto oppermachtig tegen Coonenburg H1

11-11-2013 WARMENHUIZEN – De derby tussen de volleyballers van De Nijs/Dinto en Croonenburg is  afgetekend gewonnen door de Warmenhuizer formatie. Gelegenheidscoach Nikolajev Ligthart zag zijn manschappen de Castricummers op alle fronten aftroeven: 4-0.

Het was erop of eronder voor beide ploegen.…

Bejo/Dinto D1 kansloos tegen Croonenburg D1

25-03-2013 CASTRICUM – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn dik verslagen door Croonenburg. De thuisploeg kon de punten goed gebruiken om degradatiewedstrijden te ontlopen en was daardoor uiterst gedreven de volle winst binnen te halen:4-0.

“We waren eigenlijk vrij kansloos”, vond de coach Geco…

Dinto vrouwen spelen 3-1- tegen Croonenburg, de mannen verliezen met 1-3 van Madjoe

03-12-2012 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben in de derby tegen Croonenburg een zwaarbevochten zege behaald. De Castricumse opponent wist alleen de derde set te bemachtigen:3-1. De mannen van De Nijs/Dinto verloren in een fantasieopstelling met dezelfde cijfers van Madjoe uit…

De Nijs/Dinto verliest met 3-1 van Croonenburg

12-03-2012 CASTRICUM – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de streekderby met Croonenburg met 3-1 verloren en hebben op deze wijze de thuisploeg een strohalm aangeboden om degradatie te ontlopen.

Toch was dit niet de bedoeling volgens Joost van den Berg. “We speelden weliswaar wat tam, maar de…

Dintomannen winnen glansrijk van Croonenburg

12-11-2011 WARMENHUIZEN – De volleyballers van de Nijs/Dinto hebben de derby met Croonenburg glansrijk gewonnen. De ploeg van coach Cees Bloothooft had alleen de eerste set tegenstand van betekenis en rolde in de overige speldelen de Castricumse hoofdmacht volledig op: 4-0.

“We waren met elf man…

Dinto 2 met een punt terug uit Castricum

22-01-2011 CASTRICUM – Het lek is bij de volleybalsters van Dinto 2 nog altijd niet boven. De ploeg van Pieter Hek kon tegen Croonenburg alleen de laatste set verzilveren: 3-1.
 
Hek miste de nodige beleving in het begin van de wedstrijd: “Er was geen sfeer en de wil om te winnen leek te…

De Nijs/Dinto - Croonenburg 3-2

29-03-2010 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de derby met het Castricumse Croonenburg op spectaculaire wijze naar zich toe weten te trekken. De jeugdige formatie van Geco Verblaauw maakte een 1-2 achterstand goed en liet Croonenburg met een fikse kater achter: 3-2.

Libero Joost…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-4-5-volgende