Dinto nieuws

74 berichten gevonden

2 tegen 2 Jeugdkampioenschap

28-11-2007 Hey!,

Zin om een leuk volleybaltoernooi te spelen in je vakantie? 
 
Dit is echt cool!
 
Als voorbereiding van het nieuwe beachvolleybalseizoen, organiseert regio Holland een nieuw kampioenschap.
Namelijk de 2x2 Jeugd Kampioenschappen (in de zaal)!…

Bejo/Dinto oppermachtig tegen Martinus 3

12-11-2007 WARMENHUIZEN – Tegen het Amstelveense Martinus 3 hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto met gemak de ongeslagen status behouden. Het gehele duel was de formatie van Rick Breeuwer op alle fronten oppermachtig:
4-0.
De thuisploeg kende een bliksemstart. Na via een fraaie flankaanval van…

Heren 2 pakt winst tegen Martinus

11-10-2007 AMSTELVEEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben ook na hun derde duel de verrassende koppositie in de promotieklasse behouden. Na verlies van de eerste set tegen Martinus kwam de ploeg van Nikolajev Ligthart steeds beter op dreef en zegevierde met 1-3.

Martinus beschikte over een…

Volle winst voor dames 2 tegen Spaarnestad

16-03-2007 WARMENHUIZEN – Ondanks de personele problemen van de laatste weken zijn de volleybalsters van Dinto 2 prima op dreef. Spaarnestad 2, dat in de thuiswedstrijd een maatje te groot bleek, was nu weer gevaarlijk, maar kon niet verhinderen dat de volle winst in De Doorbraak bleef: 4-0.

Een…

Heren 2 zet stijgende lijn voort tegen Martinus 5

16-03-2007 WARMENHUIZEN – De stijgende lijn in het spel van de volleyballers van Dinto 2 was tegen Martinus 5 wederom duidelijk waarneembaar. De ploeg van Nikolajev Ligthart speelde vooral positioneel sterk en pakte vier belangrijke punten: 3-1.

Martinus startte goed en wist met name gebruik te…

Prima wedstrijd van dames 2 tegen Spaarnestad

12-03-2007 HAARLEM – Na een prima wedstrijd tegen het altijd lastige Spaarnestad 3 behouden de volleybalsters van Dinto 2 nog altijd een stevige tweede positie in de promotieklasse. De ploeg van interim-coach Fons Goudsblom toonde zich zeer strijdvaardig en moest slechts één set prijsgeven:…

Heren 1 laat opnieuw dure punten liggen tegen AMVJ

12-02-2007 WARMENHUIZEN – Na afloop van de wedstrijd De Nijs/Dinto tegen AMVJ was er een flink contrast waarneembaar tussen de beleving van beide ploegen. Dinto had immers net als in het uitduel dure punten laten liggen tegen de technisch zwakke opponent en verscheidene spelers zaten nog langdurig met de…

bericht 15 t/m 21
vorige-1-2-3-4-5-volgende