Dinto nieuws

74 berichten gevonden

Mannen Dinto 2 kunnen geen vuist maken tegen Spaarnestad

18-01-2007 HAARLEM – Het is alweer een tijd geleden dat de volleyballers van Dinto 2 de smaak van een overwinning geproefd hebben. Ook nu tegen het sterke Spaarnestad konden de mannen van Nikolajev Ligthart op de beslissende momenten geen vuist maken en dolven met 3 –1 het onderspit.

“Het is het…

Dinto 2 brengt wedstrijd tegen Voluit tot goed einde

01-12-2006 WARMENHUIZEN – In een ware thriller hebben de volleybalsters van Dinto 2 de wedstrijd tegen Voluit tot een goed einde gebracht. De uiterst taaie opponent kon na twee uur volleybal pas op de knieën gedwongen worden: 3-2.

De ploeg van Rick Breeuwer maakte aanvankelijk veel onnodige fouten in…

Routine dames 2 geeft de doorslag tegen Spaarnestad 3

17-11-2006 Middenmoter Spaarnestad 3 ontpopte zich voor de volleybalsters van Dinto 2 als een taaie opponent. De zeer jeugdige ploeg uit Haarlem was vooral in verdedigend opzicht gelijkwaardig. De routine van de thuisploeg gaf uiteindelijk de doorslag: 3-1.

Aanvankelijk leek Dinto over de bezoeksters…

Bejo/Dinto roemloos ten onder tegen VCC ’92

13-11-2006 Bejo/Dinto moest dit seizoen al opereren onder moeilijke omstandigheden. Het is door het wegvallen van speelsters nog lastiger geworden voor de vrouwenhoofdmacht van coach Dennis Vlietstra. Het was in het duel tegen titelkandidaat VCC ‘92 goed te zien dat de tegenslagen slecht op te vangen zijn.…

Heren 2 speelt veel te sloom tegen Wham Wham

03-11-2006 ZWAAG – De volleyballers van Dinto 2 hadden tegen de hoofdmacht van Wham Wham bij winst goede zaken kunnen doen. Het werd echter een desillusie voor de ploeg uit Warmenhuizen. In een slechte wedstrijd trok de thuisploeg aan het langste eind: 3-1.

“ Het was absoluut geen leuke pot”,volgens…

2 tegen 2 toernooi bijzonder gezellig

09-05-2006 Op de donderdagen 27 april en 4 mei is het jaarlijks terugkerende 2 tegen 2 toernooi weer georganiseerd.

Nadat Susan Kramer en Anja Beers bedankten voor de organisatie meldden Ellis Bruin, Gaby Tesselaar & Leonie Schipper zich spontaan aan om de organisatie op zich te nemen.

Net…

Twee tegen twee toernooi

21-04-2006 Het jaarlijkse twee tegen twee toernooi voor Dintoleden zal worden gehouden op donderdagavond 27 april en 4 mei in Sporthal de Doorbraak.
Opgeven kan bij Leonie Schipper, Gaby Tesselaar en Ellis Bruin

e-mail: lschipper@hotmail.com

e-mail:…

bericht 22 t/m 28
vorige-2-3-4-5-6-volgende