Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Dames 2 behaald tweede plek in de promotieklasse

20-04-2009 ZWAAG – De volleybalsters van Dinto 2 hebben de mooie prestatie van vorig seizoen herhaald. Door een 0-4 overwinning op Wham-Wham pakte de formatie van Pieter Hek de tweede plek in de promotieklasse.

Zo spannend als vorig jaar werd het dit seizoen uiteindelijk niet. Toen eindigde Dinto met…

Dinto 2 - Wham Wham 4-0

10-02-2007 WARMENHUIZEN – Deze week stond er voor de volleyballers van Dinto 2 veel op het spel. Het duel met Wham Wham zou feitelijk bepalend kunnen zijn voor een zeker afscheid van rechtstreekse degradatie of een bittere strijd tot het einde van de competitie om deze vervelende situatie te ontlopen. Het werd…

Heren 2 speelt veel te sloom tegen Wham Wham

03-11-2006 ZWAAG – De volleyballers van Dinto 2 hadden tegen de hoofdmacht van Wham Wham bij winst goede zaken kunnen doen. Het werd echter een desillusie voor de ploeg uit Warmenhuizen. In een slechte wedstrijd trok de thuisploeg aan het langste eind: 3-1.

“ Het was absoluut geen leuke pot”,volgens…

Pittige strijd tussen Dinto D2 en Wham Wham

17-03-2005 Het laag geplaatste Wham Wham bleek voor de volleybalsters van Dinto 2 een taaie tegenstander. Toch kwam het verschil in aanvalskracht elke set naar boven drijven. De thuisploeg won na een pittige strijd met 4-0.

Wham Wham kwam met een grote selectie naar de Doorbraak om zoveel mogelijk…

Dinto 2 wint ternauwernood van Wham Wham

26-02-2005 In een stroperige wedstrijd hebben de volleyballers van Dinto 2 tegen Wham Wham uit Zwaag ternauwernood gewonnen. Na een zwakke start rechtte de ploeg van Nikolajev Ligthart de ruggen en sleepten drie sets op rij uit het vuur: 3-2.

De winst was volgens Nikolajev het enige lichtpuntje van…