Dinto nieuws

118 berichten gevonden

Dinto reserveteams doen goede zaken

07-11-2009 WARMENHUIZEN – De reserveteams van Dinto hebben prima zaken gedaan en klimmen geleidelijk aan naar de top van de promotieklasse. De vrouwen speelden thuis tegen de jeugdige hoofdmacht van Madjoe op alle fronten uitstekend en moesten alleen de tweede set prijsgeven: 3-1.
De mannenformatie had…

Eindelijk overwinning voor volleyballers Dinto 3

17-10-2009 HEEMSKERK – Tegen Odin hebben de volleyballers van Dinto 3 de eerste overwinning behaald:2-3.

“Zowel logaritmisch als qua niveau zit er een stijgende lijn bij ons in”, volgens aanvoerder Nikolajev Ligthart. “Elke wedstrijd hebben we een set meer gepakt. En nu konden we vooral in het begin…

Onverwachte nederlaag voor mannen De Nijs/Dinto

12-10-2009 SOEST – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn tegen een onverwachte nederlaag opgelopen. Opponent Sovoco had nog geen duel gewonnen, maar ontpopte zich als een onneembare veste voor de ploeg van Geco Verblaauw: 3-1.
 
“ We speelden aanvankelijk zonder bezieling. Het begon al rommelig…

Heren 3 komt aanvalskracht tekort tegen HVS

01-10-2009 HAARLEM – De volleyballers van Dinto 3 hebben ook hun tweede duel in de promotieklasse tegen het geroutineerde HVS verloren:3-1.
 
“Het was gelukkig allemaal iets beter dan de vorige keer”, constateerde Pim van der Aa. “We kunnen tot nu toe niet over een complete selectie…

Heren 2 wint glansrijk van Spaarnestad

08-04-2009 WARMENHUIZEN – Het cruciale treft om de tweede positie in de promotieklasse tussen de reserves van Dinto en Spaarnestad is door de thuisformatie glansrijk gewonnen: 4-0.

Spaarnestad draaide de tweede helft nog zonder verlies en was er ook stellig van overtuigd de punten mee te nemen. De…

Afgetekende winst voor heren 2

27-03-2009 WARMENHUIZEN – Door een afgetekende 4-0 overwinning op Zaanstad hebben de volleyballers van Dinto 2 alle kans op het spelen van promotiewedstrijden behouden.
 
Coach Erik Mulder was zeer tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. “We hadden maar zes man ter beschikking. Van onze…

Vanetie Casting Amsterdam buigt achterstand tegen Dinto 2 om in winst

30-01-2009 WARMENHUIZEN – De topper in de mannenpromotieklasse tussen de volleyballers van Dinto en Vanetie Casting Amsterdam HS 1 was een waar spektakel. In een vijfsetter, met regiodivisiewaardig spel, draaiden de Amsterdamse bezoekers een 2-0 achterstand om in een 2-3 winst.

Zeer gemotiveerd…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-4-5-volgende