Dinto nieuws

118 berichten gevonden

Heren 2 zet zegereeks voort

16-04-2007 AMSTERDAM – De opmars van de volleyballers van Dinto 2 blijft miraculeus. Werd vorige week topper WVV aan de zegekar gebonden, nu was het minstens zo sterke Vicksburg/Amsterdam aan de beurt: 1-3.

Aanvoerder Nikolajev Ligthart verbaasde zich nog steeds over de mooie zege. “Het was een…

Heren 1 maakt zich op voor PD wedstrijden

02-04-2007 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben zich door de 3-1 overwinning op Almere-Haven met één been in de tweede divisie gespeeld.

Voor zowel de hoofdmacht van Almere als voor Dinto stond er veel op het spel. Bij een overwinning van de thuisploeg zou deze zich nog kunnen…

Heren 2 handhaaft zich in de promotieklasse

26-03-2007 ENKHUIZEN – Volgend seizoen zullen de volleyballers van Dinto 2 weer in de promotieklasse uitkomen. De ploeg van Nikolajev Ligthart speelde zich tegen het lastige Madjoe 3 definitief in veiligheid en pakte zelfs door de 1-3 zege een plaats in het bovenste rijtje.

De geroutineerde Enkhuizer…

Heren 1 pakt belangrijke punten in de strijd om de tweede plaats.

26-03-2007 WARMENHUIZEN – De wedstrijden van de hoofdmachten van Dinto verliepen dit weekeinde naar verwachting. De mannen van De Nijs/Dinto verspeelden tegen het laaggeplaatste Omniworld de laatste set, maar tekenden wel vier belangrijke punten bij: 3-1.

Aanvallend waren beide teams aanvankelijk…

Heren 2 zet stijgende lijn voort tegen Martinus 5

16-03-2007 WARMENHUIZEN – De stijgende lijn in het spel van de volleyballers van Dinto 2 was tegen Martinus 5 wederom duidelijk waarneembaar. De ploeg van Nikolajev Ligthart speelde vooral positioneel sterk en pakte vier belangrijke punten: 3-1.

Martinus startte goed en wist met name gebruik te…

Heren 1 laat opnieuw dure punten liggen tegen AMVJ

12-02-2007 WARMENHUIZEN – Na afloop van de wedstrijd De Nijs/Dinto tegen AMVJ was er een flink contrast waarneembaar tussen de beleving van beide ploegen. Dinto had immers net als in het uitduel dure punten laten liggen tegen de technisch zwakke opponent en verscheidene spelers zaten nog langdurig met de…

Heren 2 pakt de punten in Enkhuizen

05-02-2007 ENKHUIZEN – Eindelijk was er weer eens een overwinning voor de volleyballers van Dinto 2. Laagvlieger De Streek werd gedecideerd door de ploeg van Nikolajev Ligthart aan de kant gezet: 0-4.

In feite was de eerste set beslissend voor het duel. De zeer jeugdige thuisploeg kwam op setpoint…

bericht 50 t/m 56
vorige-6-7-8-9-10-volgende