Dinto “dames” 6 verslaat NIVO dames 1 in voorronde van het bekertoernooi

Gepubliceerd:

In de voorronde van het bekertoernooi hebben de jeugdspeelsters van Dinto  Ds6  NIVO aan de kant gezet. De Dinto speelsters, van wie de jongste op dit moment nog 12 jaar is en daarnaast vier 13 en vijf 14 jarigen hebben een prima resultaat neergezet.

In de eerste set waren ze nog wat onzeker en onder de indruk van het goede spel van de NIVO speelsters maar ze kwamen steeds beter op dreef en trokken de tweede set naar zich toe.

De derde set werd het nog even spannend, maar het sterke service wapen van de meiden werd nog een tandje hoger gezet en ook de aanval kwam steeds beter uit de verf.

Bij een bekerwedstrijd gaat het om drie gewonnen sets, dus was het noodzakelijk om te proberen de vierde setwinst binnen te slepen. Mede door een zware knieblessure van een NIVO speelster raakte het team een beetje de weg kwijt en wist Dinto ook deze set winnend af te sluiten.

Met de setstanden 14-25  /  25-20  /  27-25 / 25-17  op naar de volgende ronde. 

Ronde 1 wordt gespeeld op maandag 19 oktober om 19.00 uur tegen KVA Ds3 uit Amsterdam. De wedstrijd begint om 19.00 uur on de Doorbraak.