Dinto nieuws

115 berichten gevonden

Bejo/Dinto naar kwartfinale beker competitie

23-02-2008 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben betrekkelijk eenvoudig de kwartfinale van de bekercompetitie bereikt. Croonenburg kon in de eerste twee sets prima partij geven, maar ging uiteindelijk zonder setwinst terug naar Castricum: 3-0.

Coach Rick Breeuwer moest flink puzzelen…

Bejo/Dinto 1 eenvoudig verder in de bekercompetitie

22-02-2008 In de 4e ronde van de Regio-bekercompetitie zijn de dames van Bejo/Dinto 1 eenvoudig een ronde verder gekomen.

Tegenstander Croonenburg 1 te Castricum, ook uitkomend in de Regiodivisie, wist het alleen de 1e set echt lastig te maken. In het vervolg bleek Dinto te machtig.

Met de…

Aftellen begint voor speelsters Bejo/Dinto

11-02-2008 WARMENHUIZEN – Langzamerhand wordt het aftellen voor de volleybalsters van Bejo/Dinto. De ploeg van Rick Breeuwer staat een straatlengte voor op de enige concurrent Sovoco en zal moeten proberen tegen de mindere tegenstanders geen punten te morsen om het kampioenschap in de regiodivisie vroeg veilig…

Wedstrijd Martinus D3 - Bejo/Dinto D1 gaat niet door!

11-02-2008 De wedstrijd van Martinus D3 tegen Dinto D1 die voor vanavond stond gepland in de Bankrashal in Amstelveen gaat niet door!
 
De trainer/coach van Martinus belde deze morgen met coach Rick Breeuwer om mede te delen dat hij vandaag contact zal opnemen met de NeVoBo om uitstel aan te…

Tweede nederlaag voor dames Bejo/Dinto

28-01-2008 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn tegen de tweede nederlaag van dit seizoen aangelopen. In een spannende wedstrijd tegen Huizen waarin zelden het gebruikelijke niveau gehaald werd liet de ploeg van Rick Breeuwer zich het kaas van het brood eten: 2-3.

Huizen staat laag…

Enerverend duel pakt goed uit voor Bejo/Dinto

14-01-2008 WARMENHUIZEN – In een weinig verheffend, maar wel zeer enerverend duel hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto “buur” Croonenburg met 3-1 weggezet.

Zo poetste de ploeg van Rick Breeuwer het geschonden blazoen na het eerste verlies dit seizoen tegen Sovoco weer enigszins op. Het ging echter…

Bejo/Dinto bereikt kwartfinale bekercompetitie

07-01-2008 DEN BURG – Met speels gemak hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de kwartfinale van de bekercompetitie bereikt. Het reserveteam van Tevoko, dat in de tweede klasse uitkomt, was tegen de selectie van Rick Breeuwer volstrekt kansloos: 0-3.

De Warmenhuizer coach wil dit jaar voor de…

bericht 29 t/m 35
vorige-3-4-5-6-7-volgende