Dinto nieuws

57 berichten gevonden

Dinto Dames 1 na winst op Odin in Bekerfinale.

11-05-2008 De dames van Bejo/Dinto hebben de Bekerfinale bereikt door in de ½ finale Odin dames 1 gemakkelijk in drie sets aan de kant te zetten. Zaterdag 17 mei wacht in Soest Stam/SoVoCo dames 2. Dit team eindigde in de reguliere competitie op de tweede plaats achter Dinto.

Odin begon zeer…

Dames 2 pakt volle winst tegen Haarlem

19-01-2008 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben tegen het lager geklasseerde Haarlem de volle winst binnen gehaald. De ploeg van gelegenheidscoach Rick Breeuwer speelde gedegen en kwam alleen in de vierde set in de problemen: 4-0.

Vooral de servicedruk van Gemma Latenstein zorgde in het…

3-1 winst voor Dinto mannen

19-11-2007 WARMENHUIZEN – De verhoudingen in de landelijke tweede volleybaldivisie beginnen zich inmiddels aardig af te tekenen. Door de 3-1 winst van de mannen van De Nijs/Dinto op het laag geklasseerde Edense TweeVV heeft de ploeg van Eric den Boef een stevige plaats in de subtop te pakken…

De Nijs/Dinto grijpt net naast de winst in spannend duel

15-11-2007                    

De Nijs/Dinto laat winst op laatste moment glippen

12-11-2007 WARMENHUIZEN – In een bij vlagen bloedstollend duel hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de winst laten glippen. De ploeg van Eric den Boef kwam met 2-1 voor en had alle kansen de wedstrijd met het sterke Arvevo in vier sets te beslissen. Ondanks fel Warmenhuizens verzet kwamen de Arnhemse…

Weer volle winst voor Bejo/Dinto

05-11-2007 ZAANDAM – Met speels gemak hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de volle winst behaald tegen Zaanstad 2. De ploeg van Rick Breeuwer  nestelde zich met degelijk spel aan de kop van de regiodivisie:0-4.

Dinto startte nog wat onwennig en rommelig, maar boog de opgelopen achterstand…

Bejo/Dinto pakt winst in wedstrijd van hoog niveau

15-10-2007 HUIZEN – Na de mooie 1-3 winst op de nog ongeslagen hoofdmacht van Huizen was voor trainer Rick Breeuwer al meer duidelijk hoe hij zijn volleybalsters van Bejo/Dinto moet inschalen.

“Ik denk dat dit een wedstrijd van teams uit de topdrie van de regiodivisie geweest is. Het was echt een pot…

bericht 29 t/m 35
vorige-3-4-5-6-7-volgende