Dinto nieuws

57 berichten gevonden

Heren 2 pakt winst tegen Martinus

11-10-2007 AMSTELVEEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben ook na hun derde duel de verrassende koppositie in de promotieklasse behouden. Na verlies van de eerste set tegen Martinus kwam de ploeg van Nikolajev Ligthart steeds beter op dreef en zegevierde met 1-3.

Martinus beschikte over een…

Dames 2 behaald volle winst in Haarlem

04-10-2007 HAARLEM – Tegen het zwak opererende Haarlem hebben de volleybalsters van Dinto 2 de volle winst behaald. Zonder zich bovenmatig te hoeven inspannen liep de formatie van Fons Goudsblom over de Kennemer reserves heen.

Dinto startte geconcentreerd en was met de rechtdoorgeslagen flankaanval…

Eindelijk winst voor Dinto Mix B team

22-03-2007 De op een na laatste wedstrijd van het seizoen heeft het mix B team van Dinto eindelijk een overwinning opgeleverd, in de wedstrijd tegen VCJ mix B1 werd het 4-0.

Het team dat als rode lantaarndrager fungeert had tot nu toe nog maar 9 punten bijeen weten te spelen, daar komen er nu dus 5…

Volle winst voor dames 2 tegen Spaarnestad

16-03-2007 WARMENHUIZEN – Ondanks de personele problemen van de laatste weken zijn de volleybalsters van Dinto 2 prima op dreef. Spaarnestad 2, dat in de thuiswedstrijd een maatje te groot bleek, was nu weer gevaarlijk, maar kon niet verhinderen dat de volle winst in De Doorbraak bleef: 4-0.

Een…

De Nijs/Dinto pakt winst in cruciale wedstrijd

22-01-2007 ZAANDAM – Een cruciale wedstrijd voor de tweede plaats. Zowel de volleyballers van Zaanstad als de Nijs/Dinto wisten van tevoren dat dit duel beslissend kon zijn voor deze positie, die vrijwel zeker recht geeft op promotie naar de tweede divisie. De messen waren dan ook geslepen en in een boeiend…

Winst verhoogd stemming op sponsorfestijn

16-01-2006 Bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – Er heerste na afloop van de volleybalwedstrijden van de hoofdmachten van Dinto een uitgelaten stemming in een bomvolle sporthal de Doorbraak. De vereniging had geen beter moment kunnen kiezen voor het jaarlijkse sponsorfestijn. De volleybalsters van…

Na stroeve start toch winst voor De Nijs/Dinto

14-11-2005 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – Tegen aartsrivaal Croonenburg 2 uit Castricum hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto een redelijk resultaat behaald. De ploeg van Cees Bloothooft speelde ietwat wisselvallig en moest daardoor één set inleveren: 3-1.

De start was stroef. De passing…

bericht 36 t/m 42
vorige-4-5-6-7-8-volgende