Een avond om snel te vergeten voor Dinto heren 2

Bron: Schager Courant

Gepubliceerd:

ZAANDAM - Het seizoen van de volleyballers van Dinto 2 lijkt als een nachtkaars uit te gaan. De ploeg van coach Cees Bloothooft ging met 3-1 ten zonder tegen Zaanstad.

”Het was een avond om snel te vergeten”, verzuchtte Bloothooft. ”We werden bij tijd en wijle weggespeeld. De passing was soms om te huilen en de spelverdeling kon zuiverder. Ook miste ik de beleving. Ik dacht na de goede pot tegen Amsterdam, dat we de inzinking te boven waren, maar vandaag in Zaandam bleek het ijdele hoop te zijn. Ik moet wel daarbij vermelden dat Zaanstad een behoorlijke ploeg had opgesteld. Een uitstekende spelverdeler en twee jonge knapen op de buitenkant die elke bal er keihard in hakten. We verloren de eerste twee sets zonder maar een moment voor te hebben gestaan. Daarna konden we iets meer servicedruk op de mat leggen en wisten we zowaar een set binnen te halen. Het bleek ons enige wapenfeit, want  de vierde set waren we kansloos.”Dinto is definitief zeker van de tweede positie in de promotieklasse en heeft besloten geen promotiewedstrijden te gaan spelen. Setstanden:25-23;25-19;22-25;25-20.

Beginopstelling Dinto: Nikolajev Ligthart;Sander van den Berg;Emiel Tesselaar;Wouter Piersma;Pim van der Aa;Sjors Dekker.

Tags